Ziyaretlerde tenis sporunun Yalova’da daha da yaygınlaştırılması, tesisler ve eğitimler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Ş. Handan Acar, ziyaretlerden memnun kaldıklarını, spor ile ilgili kamu kuruluşlarıyla görüşmelerin önümüzdeki günlerde de artarak süreceğini belirtti.

Türkiye Şampiyonası Yalova’da

Bayan 12 Yaş TEK ve Erkek 12 Yaş TEK Türkiye Tenis Şampiyonası 31 Mayıs Perşembe Günü saat 09:30’da Hacımehmet Ovası’ndaki Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilmeye başlandı. 3 Haziran tarihine kadar sürecek şampiyonada 25 kız, 35 erkek olmak üzere İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir, Sakarya, Konya ve Yalova illerinden 60 sporcu yer alacak. Yalova Tenis ve Dağcılık Kulübü Ş. Handan Acar Türkiye Tenis Şampiyonası’na tüm sporseverleri davet ederek, “Yalova’da önemli bir spor organizasyonuna imza atıyoruz.

Yalova’da düzenlenecek Türkiye Tenis Şampiyonası’nda Yalova’daki sporcularımızın çeşitli bölgelerden gelecek sporcularla çekişmeli maçlarınıizleyeceğiz. Yalova’da tenis sporuna gösterilen ilgi ve eğitimlerin sporcularımızı nasıl geliştirdiğini de görme fırsatımız olacak. Tüm sporseverleri şampiyona boyunca tesislerimize bekliyoruz. Sadece Yalova’daki turnuvada değil, 31 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenecek 8-9 yaş Türkiye Tenis Şampiyonası’na da Yalova’dan 10 sporcu ile iştirak edeceğiz. Bu şampiyonada da sporcularımızın başarılı olacağına inanıyor, tüm sporcularımıza, eğitmenlerine başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim