2018-2019 sezonunda 1. Amatör Kümede mücadele etmeye hazırlanan Yenimahallespor yeni yönetimini belirledi. Termal’de bulunan kulüp lokalinde yapılan olağan genel kurul sonrasında Kırmızı Beyazlılara Mustafa Kösem 3 yıl boyunca başkanlık edecek.
Bu sezon aldığı karar doğrultusunda Tayfun Erbul Süper Amatör Kümeye katılmayan Yenimahallespor gelecek yıldan itibaren 1. Amatör Küme ve altyapı organizasyonlarında mücadele edecek. Kösem’in başkanlığını yapacağı Yenimahallespor’da Aykut Baş, Cevat Kösem, Yasin Baş, Fehmi Şahin, Salih Üstün ve Bünyamin Üstün ise yöneticilik yapacak.
Kırmızı Beyazlı ekibin çiçeği burnunda başkanı Mustafa Kösem,” Yenimahallespor olarak gelecek sezon çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hem A takımda hem de altyapı takımlarımızla köyümüzü başarıyla temsil etmek istiyoruz. bizlere güvenen Yenimahallesporlulara ben ve yönetimde ki arkadaşlarım olarak teşekkür ediyorum. Kırmızı Şimşekler gelecek yıllarda tarih yazmaya devam edecek” dedi.
“Her zaman yanlarındayım”
Yenimahallespor eski başkanı Erhan Baş,” Başkan Mustafa Kösem ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Her zaman maddi ve manevi yanlarındayım. İnşallah çok başarılı olacaklar” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim