Yalovaspor:8 Yeşilovaspor:2
Yalova Group 2. Veteranlar Ligi B Grubunun son haftasında Yalovaspor ile Yeşilovaspor karşı karşıya geldi. İlk ve ikinci yarılarda bulduğu gollerle Yeşil Kırmızılı ekip sahadan 8-2’lik galibiyetle ayrılırken, Yalova Minibüsçüler Odası ile gruptan çıkma maçı oynayacak.
Tuğrul Şener Stadyumunda oynanan maça konuk Yeşilovaspor atak başlayarak 2 ve 8. Dakikalarda Muhsin’in golleriyle 2-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü peş peşe gollerle neye uğradığını şaşıran Yalovaspor ise çabuk toparlandı. 
Yeşil Kırmızılılar 9. Dakikada orta sahanın maestrosu İlkay ve 13’te Bilal’in golleriyle 2-2’lik eşitliği yakaladı. Maçta 2-0 geriye düşmesine karşın Yalovaspor Cihan’ın 32. Dakikada ki golüyle 3-2 öne geçti. İlk yarının bitmesine 3 dakika kala İlkay bir kez daha sahneye çıkarak skoru 4-2 yaparken takımını devre arasına 2 farklı üstün götürdü. 
2 farklı geriye düşen Yeşilovaspor maçtan iyice düşerken Yalovaspor, 48’de İlkay ve 60’ta ise Kartal’ın attığı gollerle 6-2’lik üstünlüğü yakaladı. Yeşil Kırmızılı ev sahibi ekip 64. Dakikada kazandığı penaltı atışını ise Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez’le gole çevirerek farkı 5’e çıkarttı. Bol gollü geçen maçta son sözü ise 66’da Cihan aşırtma golüyle söyledi ve takımını sahadan 8-2 galip ayrılmasını sağladı. 
Editör: TE Bilişim