U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Grup Eleme müsabakaları için Uşak’ta bulunan Yalovaspor ilk maçında İzmir ekibi Telekomspor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil Kırmızılı ekibin bir golü maçın hakemi tarafından geçersiz sayılırken temsilcimiz galibiyeti kaçırmış oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) düzenlediği U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Eleme Uşak grup merkezinde bulunan Yalovaspor ilk karşılaşmasında şampiyonada ne kadar iddialı olduğunu gösterdi.

Temsilcimiz ilk maçında karşılaştığı İzmir temsilcisi ile 1-1 berabere kalarak turnuvaya 1 puanla başladı. İlk yarısı 0-0 golsüz sona eren maçın ikinci yarısında dakikalar 62’yi gösterdiğinde İzmir Telekomspor 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü golden sonra çabuk toparlanan Yalovaspor, bitime 6 dakika kala 74. dakikada Uğur’un şık golüyle skoru 1-1’e getirirken kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele bu skorla sona erdi.

Yalovaspor’un müsabaka boyunca rakibine karşı üstün bir oyun sergilediği ve sayısız gol fırsatından yararlanamadığı öğrenildi. Yalovaspor, günü dinlenerek geçirdikten sonra Uşak’taki ikinci maçında İstanbul Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim