Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Yeşil-Kırmızılılar gol için Demirspor kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 22. dakikasında gelişen Yalovaspor atağında Mehmet attığı golle takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

Golden sonra oyunda kontrolü eline alan Yeşil-Kırmızılı ev sahibi takım farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. İlk golden 3 dakika sonra ani gelişen Yalovaspor atağında sahneye çıkan Ahmet durumu 2-0 yaparak ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısına da oldukça etkili başlayan Yalovaspor, Demirspor kalesine ataklarını sıklaştırdı.

Mücadelenin 44. dakikasında gelişen Yeşil-Kırmızılı ekibin atağında ilk golün sahibi Mehmet bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının ise üçüncü golüne imzasını attı ve skoru 3-0’a getirdi. Zayıf rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan ve farkı açan ev sahibi takım Yalovaspor, gol için yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 53. dakikasında gelişen Yalovaspor atağında Furkan, Demirspor ağlarını havalandırarak skoru 4-0’a taşıyan isim oldu.

Kalesinde hem ilk yarıda, hem de ikinci 40 dakikada gördüğü gollerle 4 farklı yenik duruma düşen konuk ekip Demirspor, 65. dakikada geliştirdiği atakta Samet’in kaydettiği golle durumu 4-1 yaparak aradaki farkı 3’e indirdi. Bu dakikadan sonra iki takımında karşılıklı ataklarından başka gol sesi çıkmayınca ev sahibi ekip Yalovaspor sahadan 4-1’lik skorla galip ayrıldı.

 

U-17

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Kenan Kurşuner***, Mesut Boz***, A.Burak Daldal***

Yalovaspor: Uğur****, Yılmaz***, Semih***, Fırat Can***, M.Bayzan***, Hakan***, Furkan***, Ahmet***, Mehmet***, Ufuk***, Serhat***

Demirspor: Ramazan**, Baran**, Onurcan Arslan**, Engin**, Oğuzhan**, Onurcan**, Samet**, Furkan**, Furkan Silgan**, Eren**, Yunus**

Goller: Dk.22 Mehmet 1-0, Dk. 25 Ahmet 2-0, Dk. 44 Mehmet 3-0, Dk. 53 Furkan 4-0, Dk. 65 Samet 4-1

 

Editör: TE Bilişim