Yeşilovaspor:2 Demirspor:1
1.Amatör Küme’nin şampiyonlukta iddialı iki ekibi Yeşilovaspor ile Demirspor kozlarını Amatör Saha 1’de paylaştı. Ev sahibi ekip ilk yarısını 1-0 üstün kapattığı maçı 2-1 kazanarak üst üste 2. Galibiyetini aldı ve ligde bende varım mesajı verdi. Mavi Yeşilli ekibin sayıların penaltıdan Fatih ve sol kanat oyuncusu Vedat kaydetti. Konuk ekibin golünü ise Onur Akyüz attı.
Geçen hafta Doğanspor’u 3-0’lık net skorla deviren Yeşilovaspor, Demirspor ile oynadığı maça da atak başladı. İki takımda kontra ataklarla gol ararken ev sahibi ekip 38’de penaltı kazandı. Topun başına geçen Fatih Bektaş meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak ilk yarıyı takımının 1-0 üstünlükle kapatmasını sağladı.
İkinci yarıda iki takımda puan için varını yoğunu ortaya koydu. Dakikalar 73’ü gösterdiğinde Demirspor’un duran top organizasyonu sonrasında Onur Akyüz topu kafa vuruşuyla Yeşilova fileleriyle buluşturarak skora 1-1’lik eşitliği getirdi. Bu golün şokunu çabuk atan ev sahibi Yeşilovaspor, 75. Dakikada Vedat’la golü atarak maçtan 2-1’lik üstünlükle ayrılmayı başardı.

 

Editör: TE Bilişim