80 dakika boyunca Ramazan ve Hikmet takımları için attıkları 2’şer golle maçın yıldızları oldular.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya hızlı başlayan taraf konuk ekip Taşköprüspor oldu. Sarı-Kırmızılı ekip müsabakanın 5. dakikasında geliştirdiği atakta Günay’ın kaydettiği golle durumu 1-0 yaptı. Kalesinde gördüğü erken golün şokunu üzerinden çabuk atan ev sahibi takım Yeşilovaspor, beraberlik için yüklenmeye başladı. Mücadelenin 13. dakikasında gelişen Eflatun-Beyazlıların atağında Ramazan skoru 1-1 yapan golü kaydetti.

Beraberlik golünden sonra oyuna üstünlüğünü koyan Yeşilovaspor, bu kez öne geçmek için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 20. dakikasında gelişen atakta Barış, takımının ikinci golüne imzasını atarken, bu golden sadece 2 dakika sonra ani gelişen Yeşilovaspor atağında Hikmet, skoru 3-1 yaptı ve aradaki farkı 2’ye çıkarttı. Üst üste bulduğu gollerle oyunda kontrolü eline alan ev sahibi takım Yeşilovaspor farkı daha da arttırmak için Taşköprüspor kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 35. dakikasında gelişen Yeşilova atağında ev sahibi takım penaltı kazandı.

Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Ramazan, meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturarak kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti ve ilk yarı Yeşilovaspor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oyununa devam eden ev sahibi takım Yeşilovaspor farkı arttırmak için Taşköprü kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 67. dakikasında gelişen Eflatun-Beyazlıların atağında Ahmet skoru 5-1 yaparak ardaki farkı 4’e çıkarttı. Bu golden sadece 2 dakika sonra ani gelişen ev sahibi ekibin atağında Hükmet bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının altıncı golüne imzasını attı ve müsabakanın skorunu belirledi.


U-17

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Serdar İla***, Engin Özgür***, Kadir Beyaz***

Yeşilovaspor: Muhammet***, Sezer***, Fatih***, Emin***, Ramazan***, Ahmet***, Alper***, Bünyamin***, Barış***, Hikmet***

Taşköprüspor: Mehmet**, Hamit**, Ramazan**, Furkan**, Ufuk**, Erdinç**, Murat**, Günay**, Emirhan**, Ayhan**, Hasan**

Goller: Dk. 5 Günay 0-1, Dk. 13 Ramazan 1-1, Dk. 20 Barış 2-1, Dk. 22 Hikmet 3-1 Dk. 35 Ramazan (Pen) 4-1, Dk.67 Ahmet 5-1, Dk. 69 Hikmet 6-1 

Editör: TE Bilişim