Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Genel Sekreteri Yıldırım Günay, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı makamında ziyaret etti. Yalova’da yapılacak Vücut Geliştirme ve Fitness Dünya Şampiyonası Seçmeleri ve Türkiye Şampiyonası için 90. Yıl Spor Salonunu inceleyen Günay, yetkililerle fikir alışverişinde bulundu. 
Genel Sekreteri Günay, 4-7 Eylül Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerinin ve Türkiye Şampiyonasının Yalova 90. Yıl Spor Salonunda yapılacağını söylerken, 4 gün sürecek müsabakalarda ülkemizi bay bayan fitness, vücut geliştirme, body fitness, atletik fizik gibi branşlarda 50 kategoride sporcuların mücadele edeceğini belirtti.
Yalova'da seçilecek Milli Takımın Ekim ayında Meksika’da yine Ekim ayında Kanada’nın Montrel kentinde, Kasım ayında Brezilya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonasına gideceğini belirten Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Genel Sekreteri Yıldırım Günay, Seçmelerin Yalova’ya alınması için çok caba harcandığını vurguladı ve yer tahsisinde yardımcı olan Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a çok teşekkür etti.
Kaplan, Türkiye Şampiyonasına ve Milli Takım seçmelerine ev sahipliği yapacak olmaktan duyduğu mutluluğu söyledi. 
Editör: TE Bilişim