Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2016 yılı faaliyetleri kapsamında Yıldızlar-Gençler Milli Takım Kampı  24 Haziran-06 Temmuz 2016 tarihleri arasında ilimizde  yapılacaktır. 
Kampa erkeklerde ve bayanlarda  Genç ve Yıldız kategorilerinde 4 Yıldız Bayan,  4 Yıldız Erkek,  4 Genç Bayan, 4 Genç  Erkek  olmak üzere  toplam 16 sporcu katılacaktır. Sporcular ile birlikte 6 antrenör ve 8 partner sporcu kampta yer alacaktır. 
“Yalova’yı başarıyla temsil edeceğiz”
Masa Tenisi İl Temsilcisi Ahmet Başol Haraç,” Kamp süresince teknik ve taktik antrenmanlar  yapacak olan milli takımımız, 7 Temmuz 2016 tarihinde Hırvatistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılacaktır. Milli kamp için Yalova’nın tercih edilme sebepleri antrenman için ortamın güzel oluşu, partner sıkıntısının olmayışı ve hava alanına yakın oluşu dolayısıyla Masa Tenisi Federasyonu tarafından tercih ettiği bir yerdir. Milli takım kampına çağırılan 4 kişilik yıldız erkek  kategorisinden   3 tanesi  Yalova  sporcusudur  ve yine aynı şekilde 4 kişilik Yıldız Kız kategorisinden de 2  sporcu  Yalovalı sporculardan oluşmaktadır. Ayrıca Avrupa Şampiyonasında yine Yalovalı antrenörler Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk yer alacaktır. Antrenörler  ve  Yalova Belediyespor Kulübü Sporcusu olan millilerimize başarılar dileriz” dedi.
“Şampiyonadan madalyalar bekliyoruz”
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “Masa Tenisi Yıldızlar Gençler Milli Takım Kampına ev sahipliği yapıyoruz. Milli Takımımız 5 Yalovalı sporcusuyla Avrupa Şampiyonasına ilimizde hazırlanacak. Masa Tenisinde ilimiz en başarılı iller arasında yer alıyor 2016 yılında bu kamp ikinci Milli Kampımız 2009 yılından itibaren 15 e yakın Milli Takım Kampına ev sahipliği yaptık devamı da gelecek. Masa Tenisi  Milli Takımımıza kamp süresini  verimli şekilde değerlendirmeni temenni ediyorum. Avrupa Şampiyonası’ndan  madalyalar bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim