Erkek A Milli takımını çalıştıran Yalovalı antrenör Bayramali Yıldız ve sporculuk yaşantısını Beşiktaş’ta sürdüren İbrahim Gündüz Danimarka’da yüksek performans çalışması yapacak. Yalovalı iki isme ise Batuhan Ulucak eşlik edecek.
Erkek A Milli takım sporcularımız Batuhan Ulucak ve İbrahim Gündüz, Erkek A Milli Takım Antrenörümüz Bayram Ali Yıldız eşliğinde Yüksek Performans çalışmaları için Danimarka'ya gitti. 
15-23 Şubat tarihlerini kapsayacak ikili kampta Erkek A Milli takım sporcularımız üst düzey yabancı sporcularla beraber antrenman yapacak.
Jn. Meat Academy Table Tennis Center'ın son yıllarda Asya ve Avrupalı üst düzey sporcuların tercih ettiği bir kamp merkezi olarak göze çarpıyor.
Masa Tenisi Federasyon Başkanı Kerim Koç,” Milli takım sporcularımızın daha üst seviyelere çıkması için Federasyon olarak yurtiçi ve yurtdışında önemli çalışmalar başlattık. Aynı zamanda antrenörlerimizin gelişimlerine de katkı verecek olan bu çalışmalar çerçevesinde ilk kafilemizi bugün Danimarka'ya yolladık. Alacağımız geribildirimlere göre planlamalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

 

Editör: TE Bilişim