Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden Yalova VİP’te koç Caner Yıllar, hafta sonunda oynayacakları Edremit Belediyesi Gürespor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Balıkesirli rakiplerini 2 sezondur mağlup etmeyi başardıklarının altını çizen Yıllar, hedef maçlarının ise 7. Haftadan itibaren başlayacağını söyledi.
“Hedef maçlarımızı kazanıp ekstra galibiyetler kovalayacağız”
Yalova VİP Başantrenörü Caner Yıllar,” Bu sezon Yalova’daki ilk resmi maçımızı yapacağız. Geçen yıl ve ondan önceki yıl da ilimize lider gelen ve şampiyonluk adayı olan Edremit Belediyesi Gürespor’u her iki sezon da yenmeyi başarmıştık. Bu sezon da en yüksek bütçeli kurulan takım olan ve şampiyonluk adayı rakibimizi Cumartesi günü 17:00’da ağırlayacağız. Sezon başında koyduğumuz hedef doğrultusunda ilk 6 hafta karşılaştığımız rakiplerimizden alacağımız 1 yada 2 galibiyet bizleri daha büyük hedeflere götürecek. Fakat hedef maçlarımız ligin 7. haftasında başlıyor. Bunun bilincinde moralimizi bozmadan hedef maçlarımıza hazırlanıyoruz. İlk 6 hafta karşılaştığımız rakiplerimiz yüksek bütçeyle kurulan ve hedefleri Süper Lig olan değerli takımlar. Biz ise ligin en düşük bütçeli takımlarından birisi olarak mücadele ediyoruz. Amacımız Yalova ilini Türkiye Kadınlar Basketbol Liginin kalıcılarından biri tanesi yapmak. Bu amaçla hedef maçlarımızı kazanmak ve hatta zorlu rakiplerden de ekstra galibiyetler kovalamak olacak” dedi.
“Gökçeri ile yollar ayrıldı”
Bu sezon Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile yollarını ayırdıktan sonra VİP’e transfer olan Bahar Gökçeri ile yollar ayrıldı. 31 yaşındaki uzun forvet temsilcimiz ile 3 maça çıkmıştı.
Yaşanan gelişme hakkında açıklamada bulunan başantrenör Caner Yıllar,” Sezon başında kadromuza kattığımız sporcumuz Bahar Gökçeri ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Bulunduğu sürece yüksek iş ahlakı, çalışma disiplini ve karakteriyle herkesin takdirini toplayan değerli sporcumuza bugüne kadar olan emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz. Tuğba Gönen lisans işlemleri tamamlanırken, bu hafta sonu forma giyecek” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim