Yalova VİP antrenörü Caner Yıllar, Mersin BŞB Gelişim’i deplasmanda yenmenin takıma moral verdiğini belirtirken, bu hafta evlerinde bir diğer Mersin ekibi Kurtuluşspor’u evlerinde ağırlayacaklarını söyledi. 
Kurtuluş maçına günde çift antrenmanla hazırlandıklarının altını çizen deneyimli antrenör, bu maçın takımın üst sıralarda kalması açısından büyük önem taşıdığını ve taraftarların bu maça ilgi göstermesini arzu ettiklerini dile getirdi. 
Yalova VİP antrenörü Caner Yıllar,” Mersin BŞB Gelişim tek galibiyeti olmasına rağmen oldukça güçlü bir takım olduğunu biliyorduk. Çünkü son hafta kadrolarına dahil ettikleri Amerikalı  oyuncuları yanında A takımlarında forma bulan 4 tecrübeli oyuncuları ile ilerleyen haftalarda üst sıralara tırmanacaklardır. Zafer Kalaycıoğlu gibi bir antrenöründe başlarında olmaları bu takıma ne derece önem verdiklerini gösteriyor. Biz ise her haftayı final olarak gören bir takımız bu maça da öyle hazırlandık. İlk 2 periyod başa baş geçmesine rağmen, ikinci yarıya savunma değişikliği ile giden takımımız final periyoduna 20 sayı üstünlükle girdi. Fakat tecrübeli oyuncularımızın yorulması, rakibin genç oyuncularıyla sertliği arttırması sonucu bir ara fark düşmesine rağmen yine de 7 sayı ile deplasmanda kazanmak bizim için güzel oldu. Beni sevindiren husus tüm oyuncularımın oynamaya hazır olması ve kenardan gelenlerden iyi katkı almamız. Takımımız geç kurulmasına rağmen iyi çalışmayla ve karakterli oyunculardan oluşan kadrosuyla tam bir Kolej takımı havasında. Şu ana kadar hedef maçlarımızın hepsini kazandık, 6 maçta 5 galibiyet sezon başlangıcı için çok güzel bir sonuç. Ama işimiz bitmedi, artık bu maçı unuttuk, bu hafta oynadığımız takımlara göre nispeten daha iyi durumda olan Mersin Kurtuluş takımıyla kendi evimizde oynayacağız. Bu maç bizim üst sıralarda kalmamızı sağlaması açısından çok önem taşıyor. Takımımız hafta sonu 2 gün izin yaptı, bugünden itibaren çift antrenmanla çalışmalarımıza başlıyoruz” şeklinde konuştu. 
Editör: TE Bilişim