Yalova VİP başantreönür Caner Yıllar, 20 sayı farkla kazandıkları Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi maçıyla ilgili olarak,” kazanmaya kenetlenmiştik” dedi. Hafta sonunda oynayacakları Urla maçını kazanmaları halinde Yıllar, ligde önlerinin açılacağına vurgu yaptı.
“İyi savunma yaptık ve kazandık”
İstanbulgücü’nün ardından Nevşehir maçında da iyi savunma yaptıklarını söyleyen Yıllar, “1 haftada üç maç oynadık. İlkinde Edirnespor’a deplasmanda kaybettik. O mağlubiyetten sonra toparlanmak önem taşıyordu. Hafta içerisinde İstanbul’u yenerek önemli bir çıkış yakaladık. Bu aynı zamanda sporcularımıza da moral oldu. Hafta sonunda sahamızda oynadığımız Nevşehir maçı için kazanmaya kilitlenmiştik. Maçın rakibimiz için de önemi büyüktü. Onlar da çıkış arıyorlardı. Ancak mücadeleyi başından sonuna kadar kontrolümüz altında götürdük. İyi bir oyun ortaya koyduk. İyi savunma yaptık. Zaten iki haftadır kazanmamızın en büyük nedeni rakibi iyi savunma yaparak 50’li sayılarda tutmamızdı. Yabancı oyuncumuz da iyi performans gösterdi” dedi.
“Urla maçı bizim için üst sıralar için büyük önem taşıyor”
Urla Belediye maçına odaklanacaklarını belirten deneyimli koç,” Şimdi önümüzde Urla Belediyesi deplasmanı var. O maç bizim için üst sıralara tırmanma yolunda büyük önem taşıyor. O maçı kazanırsak önümüz açılır. Bugünden itibaren Urla ile oynayacağımız zorlu karşılaşma için hazırlıklarımıza başlıyoruz. Nevşehir maçının sonunda sakatlık geçiren Ebru Torun dışında herhangi bir eksiğimiz yok. Ebru’nun Urla maçına yetişip yetişmeyeceğiyle ilgili durumu birkaç gün içerisinde netlik kazanacak” diyerek sözlerini noktaladı.  

Editör: TE Bilişim