Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova VİP’te başantrenör Caner Yıllar ile anlaşılmasının ardından iç transfer yöneldi. Başkan Murat Yapıcı, takım kaptanı Banu Yıllar ve genç oyuncu İrem Beriş ile görüşmesinin ardından anlaşma sağladı. 2017-2018 sezonunda iki oyuncu VİP forması giymeye devam edecek.
Yalova ekibiyle üçüncü sezonunu yaşayacak Banu Yıllar, geride bıraktığımız sezonda kilit rol oynarken, 7.77 sayı, 3.11 ribaunt, 2.68 asist ve 1.63 top çalma istatistikleriyle oynamıştı. Yeni sezon ile birlikte Yalova VİP’te üst üste 5. Sezonunu geçirecek olan İrem Beriş ise rotasyonda önemli işlere imza atarken, 3.79 sayı, 1.05 ribaunt ve 1.2 asist ortalamaları yakaladı.
Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı,” Caner Yıllar ile anlaşmamızın ardından iç transfer yöneldik. Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda ilk olarak kaptanımız Banu Yıllar ve genç oyuncumuz İrem Beriş’le görüşüp anlaşma sağladık. İki oyuncumuzda gelecek sezon VİP forması giyecek. Her iki sporcumuza 2017-2018 sezonu içinde hayırlı olsun diyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim