Yalova VİP antrenörü Caner Yıllar, yeni sezon fikstürünü ve Federasyon kupası ile ilgili değerlendirmede bulundu. Her iki kulvarda da önemli rakiplerle eşleştiklerinin altını çizen Yıllar, zor durumdan oyuncularının gayreti ile başa çıkabileceklerini söyledi. 
Takımın yeni yeni ısınmaya başladığını belirten deneyimli antrenör,” Antrenmanlara yeni başladık. Yalova’da bir haftalık güzel bir kamp dönemi yaşıyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz. Kadromuzda eksiklikler var. Öncelikle 2 tane yerli oyuncu yapacağız. Uzun ve kısa pozisyonlara yönelik olacak. Önümüzdeki haftanın başında federasyonumuzun alacağı karar olabilir. İkinci yabancı hakkını verirse bu hakkımızı da kullanacağız. Takım birlikte çalışmaya başladığı zaman daha iyi performans çizeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“Grup zor, kolaya çevirebiliriz”
Hedefimiz grup sürecini ilk sekiz sırada bitirmek olduğunun altını çizen Caner Yıllar,” Gruba bakacak olursak sonuçta iki grupta da iyi takımlar var. Bizim yer aldığımız a grubunda biraz daha güçlü takımlar var gibi görünüyor. Zoru kolaya çevirmek oyuncularımızın elindedir. Bu sene ki hedefimiz play-offu kovalayacak bir takım oluşturmak. 12 takım arasında ilk sekizde yer almak istiyoruz. 3 takımda gruptan küme düşecek. O yüzden çok dikkatli olmalıyız. Her takım bizim gibi ciddi çalışıyor. Kupada daha iyi kura çekebilirdik. Güçlü bir rakiple eşleştik. Diğer gruplara baktığımızda daha kolay rakipler vardı bizim için. Kupada iddialı değiliz diye bir şey yok. Biz elimizden gelen tüm gayreti göstererek gruptan çıkmaya çalışacağız. Yalova VİP için en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi. 
Editör: TE Bilişim