Sezonun sona ermesine az bir süre kala devam eden müsabakalarda takımlara fair-play çağrısında bulunan Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, “2011-2012 sezonunun artık son haftalarını oynuyoruz. Bizim açımızdan iyi bir sezon geçirdik diyebilirim.

Tabiî ki her sezon olduğu gibi bu tür yarışmalarda sevinen takımların sayısı sınırlı, üzülen takımlarımızın sayısı da statülerin belirlendiği sezon öncesi sayılıdır. Bu nedenle sevinen takımlarımız elbette kategorilerinde şampiyon olan takımlardır onları kutluyorum. Üzülen takımlarımızın da daha çok çalışarak başarıya ulaşmalarını temenni ediyorum. Değerli arkadaşlarım sezonumuzun biteceği şu haftalarda kritik müsabakalar oynanacaktır ve ben tüm spor kamuoyunu sağduyuya davet ediyorum.

Ayrıca bu yıl ikincisini başlattığımız ASKF Olgunlar Ligi için sahada oynayan ve adını olgunlar diye adlandırdığımız ligimizin adına yakışır bir şekilde başlayıp bitmesini temenni ediyorum. Son olarak geçtiğimiz günlerde hakkın rahmetine kavuşan Şaban Okul arkadaşımıza Allah’tan rahmet ve kederli ailesine sabırlar diliyorum. Yıllarca spora hizmet etmiş ve çeşitli kulüplerde spor yapmış, son olarak Soğucakspor’da başkanlık görevini yürüten arkadaşımızın mekanı cennet olsun derken, Soğucakspor camiasının da acılarını paylaştığımı belirtmek isterim” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim