Sezonun sonuna doğru çıkan olaylara değinen Yılmaz, Tertip Komitesi’nde ki rahmetli olan yakın arkadaşı Mümin Gözüyılmaz’ı ise hiçbir zaman unutmayacağını sözlerine ekledi.

Gelecek sezonun Yalova’daki takımlar için daha iyi geçmesini dileyen Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz,” Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sezonun değerlendirmesini yapmak için kalemi elime aldım. Niye yalan söyleyeyim elim geçen sezonlarda olduğu gibi sevinç içinde yok, neden mi söyleyeyim bende her zaman ayrı bir yeri olan her zaman adını rahmetle anacağım Mümin Gözüyılmaz aramızda yok. Hemen hemen bir yıla yakındır aramızdan ayrıldı. Ben ise şu son müsabaka sonrasın Tertip Komitesi’nin görevinin sona erdiği bugün yine onu anmak ve onun her şeyimizi paylaştığımız bir önceki sezon aklıma geldi.

Bana hep şunu söyledi. Hamdi ağabey bak bir sezon daha bitti. Önümüzdeki sezon ne düşünüyorsun bende düşüncelerimi söylerken inşallah olur dediklerin derdi ve daha sonra Hamdi ağabey gel otur sezon değerlendirmesini de yap sezonu kapatalım olmaz mı derdi. Bende onu kırmaz hemen sezon değerlendirmesini yapar Hamdi ağabey Tertip Komitesi seçimi tarihine kadar hoşça kal der ayrılırdık. Bu Tertip Komitesinde Mümin Gözyılmaz olamayacak. Ama ben şahsım adına ne zaman olursa olsun onun yokluğunu hissedeceğimi biliyorum. Onu tekrar rahmetle anarken sen rahat uyu arkadaşım seni bu spor kamuoyu unutmaz bunu bil. Gelelim sezonumuza eylül ayında başlayıp 08/06/2012 Cuma günü biten 2011-2012 sezonuna kimi çekişmeli kısmense bedenlerin sahada olduğu ama akılların başka yerlerde olduğunu gözlemledim.

Sanki bazı sporcu kardeşlerimde bir an önce maç bitsinde gidelim havası var gibi geldi bana. Hele BAL ligi oluştuktan sonra kalite olarak düşen bir lig haline geldi liglerimiz nedir anlayamadım. Çalışmayı sevmeyen ama başarı bekleyen kimseler olduk çıktık işin içinden yanılıyor muyum bilemiyorum. Bir yerlerde yanlış var bunu bulalım diyorum. Nerede bu eksiklik sahalar eksik bunu kimse diyemez antrenör mü ekonomimi aileden kaynaklanan bir baskı ve yahutta doğru çalışamamamı bunları bulmak lazım artık. Bu yaraya bir neşter çekmenin zamanı geldiği kanaatindeyim. Değerli arkadaşlar Yalova’nın sporunu bir yerlere getirmek biz Yalovalıların görevi birileri bir yerden gelip bunu yapmaz bizler öncelikle birimler ve bu işin içinde bulunan büyüklerimiz hepimize görev düşüyor. Ben bu doğrultuda  ileriki günlerde bir toplantı düzenleyecek olup bu konuda fikir alışverişinde bulunacağımızı şimdiden belirtmek isterim. Değerli spora gönül vermiş arkadaşlar ve sporcu kardeşlerim.

Bunu bilmenizi isteriz ki bizler sizler için varız. Sizlerin istekleri bizler için bir görevdir. Bunu biliniz ki ilimizi grup müsabakalarında başarısız oluşu en az sizler kadar bizleri de üzüyor. Ben şahsen ne yaparız da diğer takımlar gibi başarılı oluruz diye çok düşündüğüm olmuştur.  Bunun için ben dahil olmak üzere herkese görev düşmekte bunu yapacağıma inanan biriyim. Tabi ki benim veyahutta bizlerin uğraşları yetmez eğer sizlerde bizim ile mücadele ederseniz biz bu işi başarırız. Gelin gelecek sezon için hep beraber seyirciden yönetime, antrenörden, sporcuya herkes taşın altına elini koysun ve ilimizde kaliteyi yakalayalım.  Türkiye Şampiyonlarında başarı için elimizden geleni yapalım. Kısa bir sezona değineyim. Sezonun son haftalarında oynanan Acarspor-Demirspor ve Akköyspor-Kadıköyspor müsabakalarında ne yazık ki istenmeyen olaylara sebep oldu.

İsterdim ki yenilen yeneni  kucaklasın yenen yenileni teselli etsin ama maalesef tekmelerin yumrukların konuştuğu sezon bitişi oldu. Olaya karışan kardeşlerim kırmızı kart ile ihraç cezası aldı. Bence hiç gerek yoktu. Kardeşlerim her iki takımda bir üst kümeye çıkmış ama her iki takımda üçer oyuncu ihraç olmuş. Gelecek sezon kimisi (4), kimisi (2) kimisi ise birer maçtan cezalar değerlendirilmiş. Yazık değil mi itiraz etme hakları da yok. Şimdi sezon başında kulübede oturup bekleyeceksin. Her iki takım için bir kelime söyleyip sözlerimi tamamlayacağım. Saha da sporcu sayısı (6)’ya düşseydi ne olurdu biliyor muydunuz.

Yani hangi takım olursa olsun hükmen mağlubiyet ve üç puan tenzil olurdu ve üçüncü dördüncü beşinci sıralamaya bakılım büyük bir ihtimal o zaman Ortaburunspor Kadıköyspor’un yerine çıkardı. Benim hesaplarıma göre sahada tekme atan yumruk atan kardeşlerim yanlış anlamayın sizin sezon baya döktüğünüz terin bir anlık öfkeyle nelere mal olacağını sizlerle paylaşmak istedim. Sözlerimi tamamlarken ilimizde şampiyon olmuş ve ilimizi grup müsabakalarında temsil etmiş kulüplerimizi kutluyorum. Küme düşmüş ve çıkma başarısı alamamış takımlarımızı önümüzdeki sezon inşallah başarılı olur temennisini dilerken katkısı olan herkese özellikle Tertip Komitesinde ki arkadaşlarıma Tertip Komitesi üyesi olupta vefat eden Mümin Gözüyılmaz’ı rahmetle anarken her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim