Yalovaspor isminin olduğu yerde para konusunu konuşmanın anlamsız olduğunu ifade eden Yılmaz, Yeşil-Kırmızılı takımı layık olduğu profesyonel lige çıkarmak için çalışacaklarını dile getirdi.

Yalova’ya gelerek sezon öncesi çalışmalarına başlayan tecrübeli teknik adam Ahmet Yılmaz, ayağının tozuyla önemli açıklamalar yaptı.

Yalovaspor’un kalbinde farklı bir yeri olduğunu ifade eden Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yılmaz, “Transfer komitesiyle olan ilk görüşmemizde önceki yönetimlere kırgınlığımı dile getirmiştim. Burada çok güzel günler yaşadığımı, güzel bir mazim olduğunu ancak gereken değerin verilmediğini belirttim. Ancak başkanımız Tamer Erbul ve yönetim kurulumuz çok ince düşünerek beni takımın başında görmek istediklerini söylediler. Benim Yalovaspor’a karşı ayrı bir sevgim ve bağım var. Para konusunu asla düşünmeden teklifi kabul ettim ve yeni sezonda inşallah takımın başında olacağım. Takımdaki oyuncular hakkında net bir bilgim yok hepsini tanıma aşamasındayım. Görev yaptığım kulüpten 1 stoper ve 1 orta saha oyuncusu getirmeyi düşünüyorum. Tabi öncelikle kulübün menfaatlerini göz

önünde bulunduracağız ve şartlar el verirse transfer yapacağız” şeklinde konuştu.

“Hedef şampiyonluk”

Yalovaspor’a şampiyonluk sevinci yaşamak için geldiğini dile getiren Ahmet Yılmaz, “Yalovaspor Tesisleri önceki senelere oranla daha modern ve şık bir görünüme kavuşmuş. Yönetim kurulumuz görsel açıdan da kulübe olan ilgiyi arttırmak için çalışmalarına ve tesisleri yenilemeye devam ediyor. Kulübün çok fazla borcu olduğunu öğrendim ve yönetim kurulumuz bu borçları yavaş yavaş ödüyor. Bu işi seven Yalovaspor’a sevdalı olan hiçbir amaç gözetmeyen insanın hali bir başkadır. Başkanımız Tamer Erbul ve yönetimdeki arkadaşlarımızda bu inançla yola devam ediyorlar. İnşallah hep birlikte el ele vererek Yalovaspor’u eski güzel günlerine yeniden kavuşturmak için çalışacağız. 90-91 sezonunda namağlup şampiyon olduğumuz dönemde hedefimize ulaşmıştık. Futbolculuk dönemimde her zaman hedefleri olan takımlara gittim. Teknik direktör olarak da bu prensibimden asla vazgeçmedim. Yalovaspor’u hedefleri olduğu için seçtim. Benimde tek bir hedefim var bu takımı her ne şartta olursa olsun şampiyon yapmak. Bunu başarmak için tüm imkanlarımızı kullanacağız her şartı zorlayacağız. Kulübümüzün 2012-2013 sezonunda 50. yılını kutlayacak olması ve camiaya, taraftarlarımıza en güzel hediye olan şampiyonluk sevincini yaşatmak için çok çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim