Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde AKKÖK Holding’in sponsorluğunda mücadele eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü 4. Hafta hazırlıklarını sürdürüyor. Şanlıurfa’da Ceylanpınar Belediyesi’ne konuk olacak YOSK, bu maçın provasını ise Atatürk Spor Salonunda yapıyor.
Sezona KKTC Turkcell galibiyeti ile başlayan Yalova’nın engelsiz kahramanları ardından Adana Engelliler ve 68 Aksaray Belediyesi’ni yenerek zirvede bulunuyor.
Şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını belirten YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Lige çok iyi bir başlangıç yaptık. Oynadığımız üç maçın ikisini 32 sayı, birini de 34 sayı farkla kazandık ve ne kadar iddialı olduğumuzu gösterdik. Şimdi önümüzde Ceylanpınar Belediyesi maçı var. Rakibimiz de bu sezon iddialı. Ancak biz Süper Lig’de uzun yıllar boyunca mücadele ettik. İlimize ve ülkemize 2 de Avrupa kupası kazandırdık. Hafta sonu Şanlıurfa deplasmanında oynayacağımız Ceylanpınar Belediyesi mücadelesinden de galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Şampiyonluğun en güçlü adayıyız. Antrenöründen sporcumuza, malzemecisinden taraftarına herkes, bu sezon şampiyonluğa inanmış durumda. Bunun için de her maçımıza final gözüyle bakıp ilerleyeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim