Avrupa fatihi Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, gözünü Willi Brinkmann Avrupa Kupası’na çevirdi. Bugün İspanya’nın Badajoz kentinde hareket edecek olan Yalova’nın engelsiz aslanları, kupayla Yalova’ya dönmek istiyor.
AKKÖK Holding sponsorluğunda Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde son olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni deviren YOSK, 24 Nisan tarihleri arasında A Grubunda Mideba Extremadura, Tolouse I.C. ve BSR Ace Gran Canaria’ya karşı karşıya gelecek.
Willi Brinkmann kupasında ev sahibi ülke İspanya’dan Mideba Extremadura, BSR Ace Gran Canaria ve Getafe BSR, Fransa’dan Tolouse I.C. ve Hyeres Handibasket, Büyük Britanya’dan Oldham Owls ile İtalya’dan ASD Padova Millenium Basket Onlus gibi Avrupa’nın dev takımlarının yer aldığı turnuvada Türkiye’yi YOSK temsil edecek.
Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Ülkemize ve Yalova’ya bir yeni başarıyı getirme adına İspanya’ya gideceğiz. Burada çok güçlü rakiplerle karşılaşacağız. Fransa’da gerçekleştirdiğimiz başarıyı Badajoz tekrarlamak istiyoruz. İnşallah Yalova’ya kupayla döneceğiz” dedi. 
Editör: TE Bilişim