Her yıl başarılı bir şekilde Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü için geri sayım başladı. Bu sezon 12 takımın mücadele edeceği lig 23 Ekim 2016 tarihinde start alacak.
Gaziantep’te yapılan fikstür çekimi sonrasında yeni sezondaki maçları belli olan YOSK, lige evinde büyük yatırım yapan Şanlıurfa Belediyesi karşılaşmasıyla başlayacak. Yeni sezonda basketbol severleri büyük heyecan ve çekişme bekleyecek.
Maddi zorluklarla boğuşan YOSK, Şanlıurfa Belediyesi’nin ardından İstanbul’da Bağcılar Belediyesi’nin konuğu olacak. Üçüncü hafta son şampiyon Beşiktaş’ı evinde konuk edecek olan Engelsiz Dev Adamlarımız ardından Galatasaray deplasmanına gidecek.
Sonrasında Elig Avukatlık Bürosu Engelli Yıldızları Yalova’da ağırlayacak olan YOSK, Karadeniz deplasmanında Kardemir Karabükspor’un konuğu olacak. Yedinci haftada İzmir Büyükşehir Belediyesi ile evinde karşılaşacak YOSK ardından Kayseri’de Melikgazi Belediyesi, sahasında Büyükşehir Belediyesi Gaziantep oynadıktan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olup, ilk yarıyı Ankara’da TSK Rehabilitasyon Merkezi maçında noktalayacak.

 

 

 

Editör: TE Bilişim