Geçtiğimiz hafta sonunda erteleme müsabakasında Ege ekibi Bornova Barışgücü’ne şanssız bir şekilde 1 sayı farkla mağlup olarak Avrupa kupalarına katılma şansını zora sokan Yalova’nın engelsiz 12 dev adamı Karabük karşısında galibiyet için mücadele edecek.

4 galibiyet 6 mağlubiyet ile 14 puanla 7. Sırada yer alan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, 17 Şubat Pazar günü saat 16:00’da Yalova Atatürk Spor Salonunda 18 puanla 3. Sırada yer alan Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.

Hafta boyunca antrenmanlarını galibiyet üzerine yapan Yalova’nın engelsiz 12 dev adamı galibiyet üzerine şartlanırken maç saatini beklemeye başladı.

Sürpriz yapmak istediklerini belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Hafta sonunda oynayacağımız Kardemir Karabükspor çok zorlu geçecek. Rakibimizin gücü ortada. Ligin ilk devresinde bizi mağlup etmeyi başarmıştı. Bizde Pazar günü parkeye sürpriz bir galibiyet için çıkacağız. Oyuncularıma güvenim tam. İstedikleri oyunu sahaya yansıttıklarında neler yapabileceklerini herkes biliyor. Tüm taraftarlarımızı Pazar günkü müsabakaya davet ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim