YOSK:55 KUVEYT MİLLİ TAKIMI: 52
20 Nisanda yapılacak Asya Körfez (Haliç) Kupasında mücadele edecek olan Kuveyt Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, Yalova’da Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) ile hazırlık maçı yaptı. Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan maçı YOSK 55-52 kazanmayı başardı.
Karşılaşma öncesinde Kuveyt Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Sorumlusu Mansur Al Sarhid, Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Öztürk ve oyuncu Ahmet Mencik’e teşekkür plaketi verdi.
“Yalova ekibine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz”
Kuveyt Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı Sorumlusu Mansur Al Sarhid,”Türkiye’ye geldiğimiz için çok mutluyuz. Türkiye’de ki kamp sürecimiz çok iyi geçiyor. Umduğumuzdan daha iyi geçiyor diyebilirim. Burada olmaktan çok memnunuz. Kuveyt Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı olarak bize organizasyonu hazırlayan ekibe çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi karşıladılar. Avrupa üçüncüsü olan Yalova takımına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
“Kuveyt ekibini ağırlamaktan gurur duyuyoruz”
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü yetkilisi Mehmet Öztürk,” Kuveyt Milli takımının talepleri doğrultusunda Yalova Ortopedikler Spor Kulübüyle Asya Körfez Haliç turnuvası için ilimizde bulundukları süreçte hazırlık maçı yapmak istediler. Bizde bu taleplerini yerine getirdik. Kuveyt Milli takımına katılacakları turnuvada başarılar diliyorum” dedi. 
Salon: Yalova Atatürk
 Hakemler: Sinem Gül, Alper İşler
 YOSK: Ahmet İkizoğlu 10, Bayram Eren, Ahmet Mencik 9, Eyüp Atırcıoğlu 6, Reda Maataoui 20 – Hamza Sarıyıldız 10, Seyit Arslan 
Kuveyt Milli Takımı: Nezar Ramadan 24, Maged Aldata 16, Atsa Alfadly 4, Yousef Ahmad 6, Mohamed Hawash 2 
1.Periyot: 14-10 (YOSK) 
Devre: 28-22 (YOSK) 
3.Periyot: 42-36 (YOSK)
Editör: TE Bilişim