Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin fikstürü belli olurken, temsilcimiz Yalova Ortopedikler Spor Kulübü de 15 Ekim Perşembe günü çalışmalarına başlıyor. Geçen sezon YOSK ile harikalar yaratan takımın antrenörü Murat Saltan, ligin 21 Kasım’da başlayacağını söyledi.
2015-2016 sezonunda Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ile Euro League 2 Cup’ta mücadele edecek olan YOSK sezon hazırlıklarına 15 Ekim tarihinde start veriyor.
Geçen sezonu 3 kupa ve ligi 5. Sırada bitiren Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nde bu sezonda hedef aynı başarıları yakalayabilmek.
Ligin 21 kasımda start alacağını açıklayan Yalova Ortopedikşer Spor Kulübü antrenörü Murat Saltan,” 2015-2016 sezonu için hazırlıklarımız, 15 Ekim Perşembe günü start alacak. Liglerin başlamasına az bir zaman var. Lig 21 Kasım’da başlayacak. Çalışmalarımıza eksik başlayacağız. Faslı oyuncumuz Reda Maataoui, milli takımla Cezayir’deki Afrika Kupası’nda mücadele ediyor. İranlı yıldızımız Morteza Gharibloo da yine milli takımla Asya-Okyanusya Şampiyonası için Japonya’da bulunuyor. İki yabancı oyumcumuz da çalışmalarımıza biraz geç katılacaklar” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim