Geçen sezon Süper Ligden düşen Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, bu sezon 1. Ligde fırtına gibi esiyor. Şuana kadar oynadığı 6 maçın tamamını kazanan Yalova’nın engelsiz dev adamları, Süper Lig ekiplerine taş çıkartır performansıyla dikkat çekiyor. YOSK’un son kurbanı ise 66-63’lük skorla Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor oldu.
Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde Yalova Ortopedikler Spor Kulübü şuana kadar, KKTC Turkcell, Adana Engelliler, 68 Aksaray Belediyespor, Ceylanpınar Belediyesi, Engelsiz Gaziantep ve Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u yenme başarısı gösterdi. 3 takımın Süper Lige, 3 takımın ise 2. Lige düşeceği Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligini temsilcimiz namağlup tamamlamak istiyor.
Murat Saltan’ın ekibi bu sezon ki en kritik maçını ise 9. Haftada şampiyonlukta çekiştiği Şanlıurfa BŞB ile yapacak.
YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç,” Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde deplasmanda oynadığımız 6. Hafta karşılaşmasında Ankara Büyük Şehir Belediye Spor 63 Yalova Ortopedikler SK 66 skoruyla yenerek şampiyonluk yolunda namağlup Lider ilerliyoruz. Bizi Ankara’da ağırlayan Milletvekilimiz Fikri Demirel’e Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim