Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde 8. Haftanın ardından Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hem yenilmezlik hem de zirvedeki yerlerini korudular. Çıkışını sürdüren KKTC Turkcell düşme potasındaki yerinden kurtulurken, son 3 sırada Muş BESK, Adana Engelliler ve Melikgazi Belediyesi yer aldı. Ligde 9. Hafta maçları ise yeni yılın gelmesinden dolayı 6-7 Ocak 2018 tarihleri arasında oynanacak.
Oynanan 8. Hafta maçları kapsamında saha ve seyircisi önünde Çanakkale Boğazgücü’nü ağırlayan YOSK rakibini 15 sayı farkla 64-49 yendi. Zirvenin sahibi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ise deplasmanda Engelsiz Gaziantep’i 87-66’lık skorla devirdi.
68 Aksaray Belediyespor ise haftanın en farklı skorunu Melikgazi Belediyesi’ni 73-19’luk skorla almayı başardı. Ceylanpınar Belediyesi ise üst lig için iddiasını Altınordu Belediyesi’ni 64-57 yenerek sürdürdü.
KKTC Turkcell ise deplasmanda Adana Engellileri 83-58’lik skorla aşarken, BŞB Ankaraspor saha ve seyircisi önünde Muş BESK’i 71-53 yendi.

Editör: TE Bilişim