Uygulama Oteli'nde yapılan organizasyona Yalova Milletvekili Temel Coşkun'un yanı sıra Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, oyuncular Ahmet Mencik, Bayram Eren, Selçuk Hopan, Morteza Gharibloo ve Rida Maataoui'da katıldı.

Kuruldukları günden bu yana AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun'un hep yanlarında olduğunu destek ve moral verdiğine değinen  YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Kulübümüz kurulduğundan beri vekilimiz her zaman yanımızda oldu, hakkımızı korudu ve bizlere destek verdi. Hollanda’da oynayacağımız önemli turnuva öncesinde takımımıza moral kahvaltısı vererek bizleri ne kadar düşündüğünü önemsediğini bir kez daha göstermiş oldu. İnşallah kupayı kazanırsak vekilimiz Temel Coşkun adına Yalova’ya getireceğiz. Bizlere sağlamış olduğu maddi, manevi destekle moralle bugünlere geldik. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu.

"Yalova'da ilklerin takımı YOSK'tur"

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün her zaman ilklere imza attığına vurgu yapan AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, elde ettiği tarihi başarılarla istenildiği taktirde aşılamayacak hiçbir engelin olmadığını gösterdi. Çok önemli mesafeler kat ederek ve her geçen zaman üstüne koyup hedefe doğru ilerledi. Bugünlere nasıl gelindiğini çok iyi bilenlerden biri olarak, kulübün elde ettiği başarıları asla küçümseyemeyiz. Herkesin bu kulübü küçümsediği, önemsemediği, değer vermediği zamanlar oldu. Ancak YOSK elde ettiği tarihi zaferlerle kendisini küçümseyenlere gereken cevabı her zaman verdi. Yalova maalesef başarıları hazmedemeyen bir şehir. Bu kardeşlerimiz yeri geldi horlandı, yeri geldi yadırgandı ama hiç pes etmediler, azmettiler, sabrettiler, mücadele ettiler ve sonunda zirveye ulaştılar. Yalova’da düzenlenen önemli organizasyonda bana hayatımın en heyecanlı en güzel dakikalarını yaşattılar. Hollanda’daki organizasyonda olmayı çok istedim ancak şartlar bunu engelledi. Kalbimiz dualarımız engel tanımayan cesur yürekli sporcularımızla olacak. İnşallah Türkiye’ye zaferle dönmelerini istiyoruz. Ancak sonuç ne olursa olsun biz onları sevmeye, değer vermeye ve korumaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim