Ligde play-off savaşı veren ve rakiplerine oranla bir adım önde olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü, İstanbul temsilcisini mağlup ederek normal sezonu ilk 6’da tamamlamak istiyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda 58-46’lık skorla geçtiği Engelli Yıldızlar ile kendi saha ve seyircisi önünde mücadele edecek.

22 Nisan Pazar günü YOSK ile Engelli Yıldızlar arasındaki müsabaka Yalova Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 16.00’da start alacak. Pazar günü maç öncesinde YOSK, 23 puan ve averajla 7. sırada yer alıyor. Küme düşen İstanbul Engelli Yıldızlar ise 17 puanla sonra sırada bulunuyor.

Tek düşüncelerinin galibiyet olduğunu belirten YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç,”Pazar günü kendi sahamızda İstanbul Engelli Yıldızlar ile hayati önem taşıyan bir maça çıkacağız. Bu müsabakayı kazandığımız takdirde play-off’lara gitme hakkını elde edeceğiz. Ligin ilk 4 sırası zaten belli. Play off’a gidecek diğer iki takım, son haftada oynanacak karşılaşmaların sonuçlarına göre belli olacak. Şuan en büyük avantaj bizde diyebiliriz. Yalovalı sporseverleri, Pazar günü 16.00’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak maça bekliyoruz. Takımımıza bu müsabakada güvenimiz tam ve tek düşüncemiz galibiyet” dedi.

Editör: TE Bilişim