Beşiktaş, Karabük, Yenimahalle ve Pendik gibi ligde iddialı olan birçok ekip YOSK’un oyuncularını transfer edebilmek için birbirleriyle yarışıyor.

YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, sporcularına birçok kulübün talip olduğunu ancak oyuncularını ellerinde tutmak istediklerini dile getirdi.

Bu sezon Süper Ligde 5. Avrupa kupalarında ise 2. Kez yer alacaklarına dikkat çeken Erkoç, “4 sezondur başarılı bir şekilde Süper Lig’de ilimizi temsil eden takımımız, 5.kez bu organizasyonda boy gösterecek. Bunun yanı sıra tarihimizde ikinci kez Avrupa kupalarında ülkemizi temsil edeceğiz. Yeni sezonda oyuncularımızı elimizde tutmak istiyoruz ancak birçok kulüp, sezonun başlamasına uzun bir zaman olmasına rağmen sporcularımıza talip olmuş durumda. Takımımızın formasını başarıyla terleten Şuayip Kablan, Beşiktaş ve Yenimahalle’nin radarına girmiş durumda. Ayrıca Ahmet İkizoğlu ve Eyüp Atırcıoğlu’nu da Balıkesir, Karabük ve Pendik takımları istiyor. Bizim verdiğimiz ücretin 3-4 katı daha fazla ücret vererek sporcularımızı kadrolarına katmak isteyen takımlara saygımız sonsuz. Yeni sezonda başarılı olabilmek için bu oyuncularımızı elimizde tutmalıyız. Ayrıca takımımızdaki diğer oyuncularımıza da çok sayıda kulüpten transfer teklifi yağıyor. Tabii ki bu branş çok emek ve ekonomik anlamda da destek isteyen bir iş. Biz elimizden geldiği kadarıyla ayakta durmaya çalışıyoruz ancak sporcularımız da eğer başka takımlarla anlaşırsa, onlara da saygımız var. İnşallah sporcularımızın hepsini kadroda tutarak yeni sezonda da iddialı bir şekilde ilimizi ve ülkemizi temsil etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim