28-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu tarafından ilimizde organize edilen Willi Brinkmann Kupası’nda Yalova Ortopedikler Spor Kulübü oyuncuları performanslarıyla dikkat çekti.
Fransa ekibi La Cannet’in şampiyonluğu ile geçilen turnuvada Fundación Grupo Norte ikinci, YOSK ise üçüncü olmuştu. Turnuva istatistikleri kapsamında ise sayı liderliğini Fransız ekibinden Nabil Guedoun 35 sayı ortalaması ile elde etti. Temsilcimizde Ramo Rekanoviç ise 30 sayı ortalaması ile ikinci, İspanyol ekibi oyuncusu Eduardo Geovanni Prıeto Barragan ise 23 sayı ortalaması ile üçüncülüğü elde etti.
Asist liderliğini ise turnuvada dördüncü olan ADM Econy Gran Canaria ekibinden 8 ortalaması ile Cristian Gomez elde etti. Gomez’i Fundación Grupo Norte ekibinden Eduardo Geovanni Prıeto Barragan ve takım arkadaşı José Luis Robles Martín 7 ortalama ile iki ve üçüncü sıradan takip ettiler. YOSK’tan ise Ahmet Mencik beşinci, Şuayip Kablan ise altıncı sırada yer aldı.
Ribaunt sıralamasında ise Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nden Ramo Rekanoviç 11 ribaunt ortalaması ile ilk sırada yer alırken, onu La Cannet’ten  Nabil Guedoun ve  Fundación Grupo Norte ekibinden Eduardo Geovanni Prıeto Barragan 10 ortalama ile iki ve üçüncü sıradan takip etti. Yalova ekibinden ise Ahmet Mencik ve Şuayip Kablan ise altıncı sırada yer almayı başardı.

 

Editör: TE Bilişim