Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanacak maç saatler 12:30’ı gösterdiğinde başlayacak. Karşılaşmada Nurettin Bilmez, Aykut Kutlu ve Orhan Altın hakem üçlüsü görev yapacak.

Sezonun ilk yarısındaki mücadeleyi ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 69-64’lük skorla kazanmayı başarmıştı. İki takımda haftalar öncesinde Süper Lige yükselmeyi garantilerken, Yalova’da oynanacak maçı kazanan taraf şampiyonluğunu ilan etmiş olacak. Hem YOSK hem de Şanlıurfa BŞB şuana kadar oynadıkları 19 maçın 18’ini kazandı.

“Şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz

Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç,” Bugün Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlayacağız. Bu maç şampiyonu belirleyecek. Taraftarımızın da desteği ile şampiyon olmak istiyoruz. Ait olduğumuz yer olan Süper Lige birinci olarak gidip, başarılarımıza bir yenisini daha ekleme hedefindeyiz. Yalova takımı olarak gittiğimiz her yerde ilimizi başarıyla temsil ettik. Kalan iki maçımızda başarımızı perçinleyeceğiz. İnşallah bugün kazanıp Allah’ın izniyle şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim