2013-2014 sezonunda Polisgücü’nün 4 branşta faaliyet göstereceğini belirten Müdür Yüksel, takım sporları olan futbol, basketbol, hentbol ve kort tenisinde Türk sporuna sporcular yetiştirmek istediklerini söyledi.

Yeni yönetim kurulu meslek mensubu arkadaşlardan oluşturduklarını belirten Yalova Emniyet Müdürü ve Polisgücü Onursal Başkanı Hüseyin Ümit Yüksel,” Meslek mensubumuz olan yeni bir yönetim belirledik. Eski yönetimimizde 2 yıl boyunca çok iyi çalıştı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Polisgücü olarak gelecek yıllarda 4 branşta faaliyet göstereceğiz. Bunlar futbol, basketbol, hentbol ve kort tenisidir. Faaliyet gösterdiğimiz kız voleybolu da kapatmış bulunmaktayız. Geçmiş yıllarda görev yapan Tuğrul Şener ve Nejdi Serbest hocalarına emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Amacımız şampiyonluklar değil sürekli hale gelecek bir alt yapı oluşturmak ve Türk sporuna sporcular kazandırmaktır. Her branş için 2 amacımız var. Birincisi alt yapıdan oyuncu yetiştirmektir. İkinci amacımız ise takımımızda yer alan gençlerimizin sosyal sorumluluklarını arttırmak kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak ve takım sporları içinde birlik ve beraberliği sağlamalarını öğretmektir.  Şuanda ilde ki mevcut salon ve sahalardan faydalanacağız. İlerleyen yıllarda oluşturacağımız kulüp binamızla birlikte bir sahaya da kavuşmak için çalışmalar yapacağız. Polisgücü olarak gençlerimizi 12 yaşından itibaren alarak hem takım sporlarında başarılı bir sporcu hem de derslerinde çok iyi öğrenciler olmalarını sağlamak için çalışacağız. Yeni yönetim kurulumuza şimdiden başarılar diliyorum ve her zaman kendilerine destek vereceğim” diyerek sözlerini noktaladı.

Alt yapıya büyük önem vereceklerini belirten Polisgücü Spor Başkanı Yalova Emniyet Müdür Yardımcısı ve Mehmet Hakyemez,” Yeni yönetim olarak amacımız alt yapıyı geliştirmektir. Yeni dönemde antrenörlerimiz yine emniyet mensubu olacak. Kulüp olarak sezonu ise faaliyet gösterdiğimiz U-14 ve U-17 ligleriyle birlikte 7 Eylülde açacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim