31 Mart - 05 Nisan 2012 tarihleri arasında İtalya’ nın Cagliari kentinde, Okullar Arası Masa Tenisi Dünya Şampiyonasına katılarak Dünya 5.’si olan Yalova Anadolu Lisesi Masa Tenisi takımı öğrencileri Hüseyin Durmaz, Alparslan Gündüz, Özgün Öztürk ve Göktuğ Çok, Yalova Anadolu Lisesi Müdürü Rıdvan Acar ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman’ ı makamında ziyaret ettiler.
01-03 Mart 2012 tarihlerinde Aksaray İlinde yapılan “Liseler Arası Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası”nda İlimiz Yalova Anadolu Lisesi Türkiye birincisi, Özel Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi ise Türkiye ikincisi olmuştu.

Türkiye birincisi olarak ülkemizi şampiyonada temsil eden İlimizin gururu Yalova Anadolu Lisesi öğrencileri, yapılan müsabakalar sonucunda güçlü rakiplerini geride bırakıp önemli bir başarıya imza atarak dünya beşincisi unvanıyla ülkemize dönmeyi başardılar.
Yalova Anadolu Lisesi sporcuları ve okul müdürü Rıdvan Acar tarafından Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan ziyarette, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman,  Şampiyona hakkında okul müdürü ve öğrencilerin izlenimlerini aldı ve sonrasında kendilerini tebrik ederek, başarılarının devam etmesini temenni etti.
Editör: TE Bilişim