Bölgesel Amatör Ligin 5. Haftasında Mudanyaspor’u evinde mağlup eden Yalovaspor’da büyük sevinç yaşanırken, teknik patron Ahmet Yurtsever,” Ben takımıma güveniyorum, Yalovalılarda güvensin” dedi.
Cezası nedeniyle maçı tribünden takip eden deneyimli teknik adam, maça çok iyi konsantre olduklarını ve kazandıklarının altını çizdi.
Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever,” Pazar günü Mudanya maçında sahada üstlendiği misyonun sorumluluğunu bilen hırs ve azimle kazanma adına savaşan 11 tane aslan parçası vardı. İnanın kulübedeki aslanlar bile görev azmi ile yanıp tutuşuyorlardı. Maça iyi konsantre olduk, iyi mücadele ettik ve kazandık. Bunları açıklamamı çoğaltmak için söylemiyorum. Şuan ki Yalovaspor Türkiye Bölgesel Amatör Liginin en genç takımına sahip ve yaş ortalaması 20.4’tür. Ayrıca en küçük bütçeli takımına sahip lisans bedelleri dahil 30 Bin TL. Ancak tüm bunlara rağmen bu şartlarda bizim küçük deme lüksümüz yok. Zira biz Yalovaspor’uz ve Yalova şehrinin sorumluluğunu taşıyoruz. Bu inanç ve azimle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Herkes rahat etsin bekledikleri arzu ettikleri Yalovaspor’u arzulanan yere taşıyacağız. Yabancı oyuncularımızdan Hassan Yaya Seiro 2 haftadır sakat. Ancak tahminen Serdivan maçına yetişebilecek. Diğer yabancı oyuncumuz Nurlan Ahmedov’un işlemleri bitti. Oturma izni alındı. Bu hafta oynayacağımız maça yetiştirmeye çalışıyoruz. Fakat bizler hiçbir zaman hiçbir gerekçenin arkasına sığınıp bahaneler aramaktansa elimizi hatta başımızı Yalova için Yalovaspor için taşın altına koyduk. Koymaya da devam edeceğiz. Ben bu takıma güveniyorum. Tüm Yalovalılarda güvensin” dedi.
 

 

 

Editör: TE Bilişim