Yalova Belediyesi’nin destek verdiği Şahin Uysal ve Efe Sarıalioğlu’nun organizasyonluğunu üstlendiği Yürüyen Köşk Futbol Turnuvasında yarı finaller nefes kesti.
Cemal Gürses ve Beyazıt Öğrü’nün işletmeciliğini yaptığı Fatih Halı Saha tesislerinde oynanan karşılaşmalar büyük ilgi görüyor. 20 takımla başlayan mücadele de son olarak yarı final müsabakaları oynandı.
Yarı finalin ilk maçında VİP Fame takımı ile Mohtiler takımıyla karşı karşıya geldi. 7 Haziranda vatani görevini yapmaya başlayacak olan Ömer Bal’ın yıldızlaşarak 3 gol attığı maçı VİP Fame 7-4 kazanarak adını ilk finale yazdıran ekip oldu. Hem finale çıkma sevinci yaşayan Ömer Bal attığı birbirinden güzel goller sonrasında gol krallığını ise Furkan Özdemir’in elinden aldı.
Yarı finalin ikinci maçında ise Çakarspor ile Çelikspor kozlarını paylaştı. Kadrosunda Gökhan Sipki, Rıza Kahrıman, Yıldıray Ilmaz ve Hasan Çakar gibi yıldız isimleri barındıran  Çakarspor rakibini 7-4 yenerek finalde VİP Fame’in rakibi oldu.
Turnuvada üçüncülük maçı 8 Mayıs pazartesi, final maçı ise 9 Mayıs Salı günü Fatih Halı Saha tesislerinde oynanacak ve takımlar maçların ardından ödüllerine kavuşacaklar.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim