Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait olan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu Yalovalılara hizmet vermeye başladı. Yalova’ya spor yatırımları kapsamında ikinci büyük yatırım olan 500 kişi kapasiteli Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun temelini Yalova Valisi Esengül Civelek atmıştı.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan, yüzme havuzunun 7’den 77’ye herkese açık olduğunu ve yüzme kursu kayıtlarının devam ettiğini sözlerin ekledi.
Kaplan," Spor Müdürlüğü olarak Yalova'da sporun her dalında en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Bunun karşılığında ise sağlık ve spor yapan nesillerin önünü açıyoruz. Ayrıca yaz ayın gelmesiyle birlikte yari kapalı olimpik yüzme havuzumuzda hizmete girdi. Bizde tatilde olan öğrencilerimize hem burada yüzme öğretmek hem de onları yüzmeleri için buraya bekliyoruz. Tabi tüm vatandaşlarımızda havuzdan yararlanabilirler yeter ki gelip kayıt yaptırsınlar. Yarı olimpik yüzme havuzumuzun Yalova’ya kazandırılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim