Eski Milli takım ve Fenerbahçeli Yalovaspor basketbol takımı antrenörü  Zaza Enden, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti.  Yalova’da basketbolun gelişmesi adına yapılan ziyarette Enden gelecek planları hakkında Kaplan’ı bilgilendirdi.
Hedeflerinin Yalova’da basketbolu geliştirmek olduğunu belirten Enden, “Hedefimiz Yalova’da  geniş olan alt yapı kulüplerimizi  güçlü basketbol takımları  ile daha da çoğaltarak geliştirmek.  Orta öğretim, lise ve üniversite  iş birliği  içerisinde sporcu katılımını verimli şekilde sağlamaktır.  Var olan tesislerin değerlendirilmesi içinde güzel adımlar atmayı amaçladığımız bu yolda  üniversite takımı olmak üzere 7, 8 ve 9 yaşlarında ki sporcularında basketbol oynamaları için elimizden geleni yapacağız. İş adamlarından kurum ve kuruluşlardan bu anlamda sponsor desteği bekliyoruz” dedi.
Zaza Enden ve ekibine başarılar dileyen Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” alt yapıdan yetişecek sporcuların başarılı olmaları için antrenörler çok önemli. Basketbol liglerde 4 takımla yer alıyor  Yalova Spor Kulübünün Bölgesel ligde başarıyla mücadele ettiğinden de bahsedip, spor için  gereken desteği her daim  vereceğine vurgu yaptı ve  Yalova Spor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Zaza Enden’a başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim