Organizasyonun A Grubunda Gençlerbirliği, Acarspor, Doğuşspor, Çiftlikköy Kültürspor, Yalova Yıldızlar Spor, B Grubunda Yalovagücü, Paşakentspor, Esnafspor ve Bahçelievlerspor mücadele ediyor.

Fair-Play ruhuyla oynanan müsabakaların ilk gününde Doğuşspor-Acarspor, Gençlerbirliği-Çiftlikköy Kültürspor, Yalovagücü-Bahçelievlerspor ve Paşakentspor-Esnafspor karşılaştı.

4. Yalova Group Veteranlar turnuvasında olduğu gibi bu turnuvada da takımlar birbirlerini maç öncesi ve sonrasında düzenlenen seremoni ile tebrik etti.

“Bu turnuvada Fair-Play’e örnek olacak tavırlar var”

Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul,” Yalova ASKF, Futbol İl Temsilciği ve Yalova Group organizasyonu içinde insanlar yaşarken de anılmalıdır projesi içerisinde yer alan Fehmi Dinçer-Çetin Zenginler U-12 turnuvası başladı. Minik kramponlarımız Fair-Play’e örnek olacak tavırlar sergilediler.  Spor Dünyasına örnek teşkil eden maç öncesi ve sonrası kaybedenin kazananı tebrik ettiği seremoni tüm seyredenleri duygulandırdı. Emeği geçen Futbol İl temsilcimizi, kulüplerimizi, antrenör ve minik oyuncularımızı tebrik eder, başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

“Centilmenlik ve adil oyun örnekleri sergileniyor”

Futbol İl Temsilcisi Sultan Eyüboğlu,” Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Futbol İl Temsilciği işbirliğinde tertip ettiğimiz Yalova Amatör Futbolunun duayen isimleri Çetin Zenginler ve Fehmi Dinçer büyüklerimizin adını verdiğimiz U12 yaş grubu turnuvası daha ilk günden görülmeye değer mücadelelere sahne oldu. Katılımcı kulüplerimize, oyuncularına ve tribünlerdeki velilere teşekkür ederim. Büyüklere örnek olabilecek centilmenlik ve adil oyun örneklerinin sergilendiği kendileri küçük yürekleri kocaman geleceğin büyüklerini izlemeye herkesi davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim