Genç ve deneyimli uzman kadrosuyla bilişim ve teknoloji pazarında müşteri memnuniyetini en yüksek düzeyde gerçekleştirmeyi amaçlayan Akınsoft’un bölge bayiliğini yapan firma Yedirenk Teknoloji Yazılım ve Eğitim Hizmetleri, kurumsal ve bireysel tüm işletmecilerin ilk tercihi olmak için çalışıyor.

İşletmelerin ihtiyaçlarına paralel olarak Akınsoft’un geliştirdiği yazılım paketleriyle geniş bir yelpazede en doğru çözümleri üretiyor. Mevcut sistemi en verimli şekilde kullanmayı sağlayacak önerilerin yanında 4 personel, işletmelerin ihtiyacına en uygun teknolojik yatırımın belirlenmesine, güvenlik, yedekleme gibi muhtemel sorunların daha başlamadan çözümünü bulmak için çalışıyor. Yedirenk Teknoloji yazılım ve Eğitim Hizmetleri Marmara Bölgesi’nin tüm illerine satış yapıyor.

Akınsoft Yetkilisi Berat Taşçı, Yalova’da en çok satılan programların başında Wolvox ERP Ön Muhasebe Yazılımı, Restaurant Programı ve Octoplus Muhasebe Yazılımlarının yer aldığını belirterek, “Firmanın en uzman olduğu programların başında ise Wolvox ERP, Wolvox Genel Muhasebe, Wolvox İnsan Kaynakları, Wolvox Ziyaretçi Takip, Wolvox Kapı Ekranı, Wolvox Restaurant, Wolvox Restaurant PDA, Wolvox İşletme Defteri, Wolvox Beyanname, Wolvox Demirbaş, Wolvox Fiyatmatik, Wolvox Kontrol Paneli, Wolvox Otel programları yer alıyor” diye bilgi verdi.
Editör: TE Bilişim