Tüm dünyada hızla artan kalitesi ve bu paralelde müşteri memnuniyetinde liderliği hedef alan Hyundai, dünyanın 5’inci büyük otomotiv üreticisi konumunda bulunuyor. Birçok ülkede model ve marka adına ödüllerle başarısı taçlandırılan Hyundai, 2013 yılında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de “Müşteri Memnuniyeti’nde Liderliği” hedefliyor.

Hyundai’nin Türkiye çapında 50’den fazla ilde faaliyet gösteren 71 adet yetkili satıcısı ve 83 adet yetkili servisi bulunuyor. Yalova’daki tek yetkili satıcısı olan Hyundaı Onurlu plaza 19.Eylül.2012 de Yalova’nın üst düzey yetkilileri ve yöneticilerine vereceği yemek ile 2012 yılının en iyi otomobili seçilen Elantra’yı tanıtacak.

Hyundai’nin karakteristik çizgilerini sportif ve şık bir tasarımla sunan Elantra, çevre dostu özelliklere, düşük yakıt tüketimine ve 13
2 PS ile yüksek performansa sahip 1.6 litre hacimli benzin motor seçeneğiyle satılıyor. 6 kademeli manuel veya yine 6 kademeli otomatik vites seçeneğiyle tercih edilebilen yeni Elantra; sürücü, yolcu ve perde havayastıkları, ABS, BAS, ESP, VSM (Araç Stabilite Yönetim Programı), soğutmalı fren diskleri, park sensörü, elektrikli ön ve arka camlar, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm, radyo/CD ve MP3 çalar, USB ve iPod bağlantısı, derinlik ve yükseklik ayarlı çok fonksiyonlu direksiyon, klima, 60/40 oranında katlanan arka koltuklar, sinyalli, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, ön sis farları gibi birçok özelliğin standart olarak sunulduğu Mode ve Prime olmak üzere iki farklı donanım paketiyle alınabiliyor. 
Editör: TE Bilişim