Gelişmiş özellikleriyle Türkiye’de TV izleme alışkanlıklarını değiştiren Tivibu Ev’in eğlence dolu, zengin içeriği şimdi de Yalovalıların beğenisine sunuluyor.

TTNET’in yeni dönem TV platformu Tivibu Ev, her geçen gün daha çok TV izleyicisine ulaşıyor. 70 Nakitbahis bini aşkın aboneye sahip olan Tivibu Ev, hizmet bölgelerini ve yayın yaptığı illerin sayısını hızla artırıyor. Tivibu Ev’in gelişmiş özelliklerini bundan böyle Yalovalılar da deneyimleyebilecekler.

Tivibu Ev’de bilinen yerli, yabancı kanallar ile birlikte Tivibu’ya özel pek çok tematik kanalın, yer aldığı normal akışlara ek olarak; “Kırmızı Halı”, "Seç İzle" ve "Tekrar İzle" gibi servislerle isteğe bağlı içerikler izlenebiliyor. Ayrıca "Durdur İzle", "Geri Al İzle" gibi gelişmiş yayın özellikleri bir arada sunuluyor.

Bilinen ulusal kanalların yanı sıra özel tematik kanallarla izleyiciye farklı deneyimler sunan Tivibu Ev, kullanıcılara canlı yayınları istedikleri anda durdurma ve geri alma imkanı sunuyor. Ayrıca izleyicilerin istediği zaman seyredebileceği; film, dizi, belgesel, çocuk, müzik ve daha pek çok içerikten oluşan zengin bir arşive sahip. Üstelik en beğenilen yerli dizi ve programları da kullanıcıların kaydetmesine gerek kalmadan yayınlanma tarihinden itibaren bir hafta süresince Tekrar İzle servisi ile sunuyor. Tivibu Ev, 115 adet kanal çeşitliliği ile yerli ve yabancı birçok TV kanalını takip etme, en iyi filmleri ve dizileri izleme imkânı sunuyor.

Yaptığı teknolojik yeniliklerle öncü bir rol üstlenen Tivibu, son çalışmalarıyla akıllı telefonları ve tablet bilgisayarları televizyon kumandası haline getiriyor. Tivibu Ev kullanıcıları, iPhone, iPad ya da Android işletim sistemine sahip telefonlarını artık kumanda olarak da kullanabiliyor.

Tivibu Sosyal Tivi

Tivibu Ev kullanıcıları için sunulan Sosyal Tivi uygulamasıyla Türkiye’de bir ilk gerçekleşiyor. Sosyal Tivi uygulaması sayesinde, artık televizyonlar interaktif iletişim araçlarına dönüşüyor. Sosyal Tivi, televizyon üzerinden sosyal medya dünyasına giriş yapmanızı sağlıyor. Sosyal Tivi uygulaması sayesinde; TV üzerinden arkadaş listesi oluşturabiliyor, arkadaşlarınıza TV üzerinden mesaj atabiliyorsunuz. Ayrıca herhangi bir filmi, diziyi televizyon üzerinden beğenebiliyor ve Sosyal Tivi’de yer alan arkadaşlarınıza önerebiliyorsunuz. Uygulama üzerinden Twitter’a bağlanmak da mümkün.

Sosyal Tivi uygulamasında olduğu gibi Türkiye’de TV yayıncılığına pek çok yenilik getiren Tivibu Ev, fark yaratan özelliklerine yenilerini ekleyerek daha fazla TV izleyicisine ulaşmayı hedefliyor.

Tivibu Ev abonesi olmak ve ayrıntılı bilgi için www.tivibu.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

TTNET

2006 yılında tüm Türkiye’yi internete bağlamak ve dünyayla tanıştırmak amacıyla kurulan TTNET, bugün kurumsal ve bireysel hizmetleriyle sektörde öncü rol oynayan,  müşterilerine bugünün ve geleceğin iletişim teknolojilerini sunan, iletişim ve eğlence şirketidir. İletişim teknolojilerinin üç temel bileşeni olan internet, televizyon ve telefonu birlikte sahiplenen TTNET eğitim, eğlence, iletişim, güvenlik ve işletmelere özel ürünleriyle Türkiye’nin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Şirketin ürün portföyünde başta ADSL/VDSL 2-hızlı internet erişimi,  fiber internet erişimi, WiFi kablosuz internet erişimi ve iPass işbirliği ile TTNET WiFi yurtdışı erişim hizmeti, G.SHDSL, Metro Ethernet, ATM ve Frame Relay internet erişim hizmetleri bulunmaktadır. TTNET; Avea işbirliği ile TTNET Mobil markası altında GSM ve 3G dahil tüm cep telefonu hizmetleri, TTNET Alo markası ile de bireysel müşterileri için sabit telefon erişimi sunmaktadır. TTNET ayrıca; sinema ve televizyonu taşınabilir hale getiren Tivibu Web ve ev ortamında TV ekranından ulaşılabilen IPTV hizmeti Tivibu Ev'i de  Türkiye’de uygulamaya başlayarak bir ilke imza atmıştır.

İnternet erişim hizmetlerinin yanı sıra TTNET’in katma değerli servisleri arasında milyonlarca şarkıyı ücretsiz dinleme imkanı sunan TTNET Müzik ve dijital oyun platformu Playstore bulunmaktadır. TTNET Güvenlik kapsamında güvenli internet için birçok ürün ve servisi kullanıcılarına sunmaktadır. TTNET İşyerim Paketleri ile de işletmelerin ihtiyaçlarına özel ürün ve servisler geliştirmektedir.

Tek faturada; internet, TV, sabit ve mobil ses hizmetlerini müşterilerine sunan TTNET, Türkiye’de bir “ilk”i daha gerçekleştirerek “dörtlü servis” dönemini başlatan ilk iletişim ve eğlence şirketi olma kimliği kazanmıştır. 

Editör: TE Bilişim