Fatih Caddesi numara 18/B’deki adresinde uzman Kadrosu ile bütün cep telefonlarına orijinal parça kullanarak kısa zamanda müşterilerine hizmet veren “Karataş Teknik Servis” güvenilirliği ile de dikkat çekiyor.

Karataş Teknik Servis firması sadece Yalova ile sınırlı kalmayarak Türkiye’nin dört bir köşesinde ki arızalı cep telefonlarını toplayarak onarımı ve kalite kontrolünü yaptıktan sonra kargo ile müşterilerine gönderiyor. Bir nevi cep telefonu hastanesi görevi gören Karataş Teknik Servis TSE standartlarına göre onarım yapılıyor.

Murat Karataş öncülüğünde kurulan firma, uzman teknisyenleri Gökhan Çalır, Ahmet Geriz ve Kadir Şahin ile cep telefonu servisi sektöründe Türkiye’de sayılı firmalar arasında öncülük yapıyor.

Firma sahibi Murat Karataş, Karataş Teknik Servis olarak en kısa zamanda TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi ve Kalite Belgesi’ni almak istediklerini söyledi.

Müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirten firma sahibi Murat Karataş, “Cep telefonu pazarı genişlediği için telefonlarda yaşanan uygulama, yazılım, bakım ve onarım gibi sıkıntılar da artmaktadır. Ancak biz Karataş Teknik Servis olarak uzman teknisyen ekibimizle Yalova’nın cep telefonu hastanesi konumundayız. Ayrıca telefon tamirlerimiz, TSE standartlarına göre yapılmaktadır. Bundan sonraki hedefimiz, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi ile Kalite Belgesi’ni almaktır. Müşterilerimize, en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“Yalova’da kimse cep telefonsuz kalmayacak”

 “Yalova’da kimse cep telefonsuz kalmayacak” sloganıyla yola çıkan Karataş Teknik Servis, 23 Mart Cumartesi günü düzenleyeceği kampanya ile Yalovalıları cep telefonlarına kavuşturacak.  Firma sahibi Murat Karataş, hafta sonunda yapacakları kampanya ile kameralı hafıza kartlı bluetooth radyolu Samsung marka telefonlar 40 TL’den, Philips marka telefonları ise 35 TL’den satışa sunacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim