“Öncelikle, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin ülkemize hayırlı olmasını dilerim. Seçim sonuçlarını kabullenmek, demokratik bir toplumun vazgeçilmez unsurlarından biridir. Bu nedenle, halkımızın iradesini ve tercihini saygıyla karşılamak bizim için önemlidir. Tercihini kimden yana kullanmış olursa olsun, vatandaşlık görevini yerine getirip sandığa giden tüm Yalovalılara teşekkürü bir borç bilirim.

Bundan sonra bizim görevimiz, bu ülkeyi daha iyi yerlere getirmek için Yüce Meclis'te var gücümüzle çalışmaktır. Bu vesileyle seçilmiş tüm milletvekillerimizi de kutlarım. Halkımızın ihtiyaçlarını daha iyi anlamak, projelerimizi daha etkin bir şekilde sunmak ve daha kapsayıcı bir politika izlemek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde ilerlemesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Son olarak, 14 ve 28 Mayıs seçimleri için kimseyi ayırmadan, büyük bir azimle ve özveri ile kol kola çalışan CHP il, ilçe örgütleri ve Millet İttifakı'nın tüm bileşenlerini tebrik ederim. Ayrıca seçim sürecindeki desteklerinden dolayı değerli basın mensuplarına da teşekkürlerimi iletmek isterim.”

Haber – Duygu Saral

Editör: Rümeysa Şahin