Huzurevi ziyaretinde Başkan Yardımcısı Jülide Güner ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal’da Başkan Salman’a eşlik etti. Köy Enstitüleri yıllarında ki öğrencilik anılarını ve daha sonrasında öğretmenlik dönemlerinde edindiği bilgi ve birikimleri Başkan Salman’a anlatan Emine Köseataç, yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Başkan Salman’a ve Başkan Yardımcısı Güner’e teşekkür etti.

Önümüzde ki ay 100. yaşına basacak olan Emine Köseataç’a doğum günü kutlaması yapacaklarını belirten Başkan Salman; “Burada bizleri ağırlayan ve başarılı projelerde emeği olan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal’a teşekkür ederim. Çok güzel ve modern bir Huzurevini Yalova’mıza kazandırmışlar. Burada yaşamını devam ettirdiğini Başkan Yardımcımız Jülide Güner’den öğrendiğim Köy Enstitüleri mezunu emekli öğretmen Emine Köseataç’ı ziyaret ettik. Kendisiyle o yıllarda yaşanılan zorlukları, mücadeleleri konuştuk. Bu ziyaretten bizim gibi onunda mutlu olduğunu görmek bizi sevindirdi. Bununla birlikte önümüzde ki ay 100. yaşına gireceğini öğrendim. İnşallah Emine öğretmenimizin 100. yaşını hep birlikte kutlayacağız” dedi.

Yapılan ziyaretin ardından Çınarcık Huzurevini gezen ve burada ikamet eden sakinlerle sohbet eden Başkan Salman, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uysal’dan Huzurevi hakkında bilgiler aldı.

Editör: TE Bilişim