Genç TEMA tanışma toplantısı Yalova Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda 130 TEMA  gönüllüsüne TEMA Yalova Temsilcisi Faruk Tezcan tarafından rozet takıldı. 
TEMA Yalova Temsilciliği bünyesinde görev yapan Genç TEMA yeni üyelerini düzenlenen tanışma toplantısı ile tanıttı. Toplantıya TEMA gönüllüleri de yoğun katılım gösterdi. Toplantının açılışında söz alarak konuşan Genç TEMA Kulübü Başkanı Fatih Yüksel, “Genç TEMA Kulübü bu yıl kuruldu. 1 hafta boyunca stant açtık. Açık kalan standımıza bin 50 tane üye yaptık. Genç TEMA olarak birçok etkinliğe imza atmayı düşünüyoruz. Aynı zamanda TEMA Vakfı dışında da birçok etkinlik yapacağız. Genç TEMA Kulübü olarak aktif bir kadromuz bulunuyor. Diğer TEMA gruplarından ayrı olarak daha fazla etkinlik ve çalışma yapacağımıza inanıyoruz. Bizim için önemli olan bu bin 50 tane üyenin aktif bir şekilde etkinliklerde bulunmasıdır ve organize etmesidir" dedi. 
Yüksel'in ardından söz alan TEMA Yalova Temsilcisi Faruk Tezcan ise, "Bugün Dünya Gönüllüler Günü. Aynı zamanda Dünya Toprak Günü. Genç TEMA bu yıl kuruldu. Bu kulüp kurulduğundan beri yaklaşık bin 50 tane üye yapıldı. Bu sayede Türkiye’de bir anda üye sayısı bakımından ikinci üçüncü sıralara yükseldi. Bu gösterilen ilgi gayet sevindirici bir durum. Üniversiteli gençlerin gösterdiği ilgi, bizleri çok mutlu etti. Biz, gönüllüler olarak diğer kamu kurumlarını da TEMA’ya bekliyoruz. TEMA Vakfı olarak Genç TEMA’nın aktif olmasını istiyoruz. Yalova’da 3 bin TEMA gönüllüsü bulunuyor. Genç TEMA’nın ise bin 50 üyesi bulunuyor. Genç TEMA, farkındalığın ve bilincin oluşturulması için çok önemli bir kulüp olacaktır" diye konuştu. 
Toplantıda TEMA Gönüllüleri de rozetlerini aldı. Tek tek sahneye çağırılan 139 TEMA Gönüllüsünün rozetlerini  bizzat TEMA Yalova Temsilcisi Faruk Tezcan taktı. 
 
Editör: TE Bilişim