Habertürk'ün "Ağa'ya beleş Milli Emlak'tan döndü!" başlıklı haberine işadamı Ali Ağaoğlu'ndan bomba gibi bir yalanlama 

geldi. Ağaoğlu gazetelere verdiği tam sayfa ilanla Habertürk'ü ve gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'yı ti'ye aldı.

AĞAOĞLU'NDAN ALTAYLI'YA KIYAK

Yalan habere sinirlenen Ali Ağaoğlu, bugün tüm gazetelere 'Ağaoğlu'ndan Altaylı'ya kıyak' başlığıyla verdiği ilanla Altaylı'yı yerden yere vurdu.

BELKİ MEMLEKETE BİR FAYDAN OLUR!

İlanda kendine ait arazileri yayınlatan Ağaoğlu, haberde iddia edilen iki arazinin kendisine ait olmadığını savunarak Altaylı'yla ddalgasını geçti:

"İlgini çeken bir arsa olursa yardımcı olurum. Tekliflere açığım. Belki bu sayede bir yatırım yaparsın da memlekete bir faydan olur."

ONU DA SATIN ALACAĞIM

Casinovale Arial, Helvetica, sans-serif; text-align: left; ">Ağaoğlu ilanın sonuna ise bir not düştü. Altaylı'ya hitaben yazılan bu nottaki gönderme ise dikkatlerden kaçmadı; "Çarpıtılmış haberinizde yer alan 91 ada 1 parsel numaralı alan bana ait değildir. Seni yalancı çıkarmamak için onu da satın alacağım!"

İşadamı Ali Ağaoğlu'nun Habertürk'ü ve Fatih Altaylı'yı hedef alan ilanını tüm gazeteler yayınladı.

İŞTE AĞAOĞLU'NUN OLAY O İLANI:

"Ben Ali Ağaoğlu. Elhamdülillah Ofluyum. Ama doğma büyüme Ümraniyeliyim. Ümraniye markasının değerini yükseltecek projelerle Türkiye'de markalı konut dönemini ilk ben başlattım.

Hayatımın en önemli yatırımlarını da, en fazla arsa yatırımımı da Ümraniye ve Çekmeköy'de yaptım.

Bana açıkça düşmanlık etmeyi iş edinmiş zihniyete buradan sesleniyorum.

Yalan yanlış bilgilerle iş yapmayı adet edindin. Düşmanlık yapacaksan bari doğru dürüst yap!

Şimdi, Çekmeköy'de şirketime kayıtlı dört yüz dönüme yakın arazinin listesini buradan ilan ediyorum. Bunları da araştırıp incele.

İlgini çeken bir arsa olursa yardımcı olurum. Tekliflere açığım.

Belki bu sayede bir yatırım yaparsın da, memlekete bir faydan olur..."

Editör: TE Bilişim