İstiklal Caddesi’nde gün boyu, çorba, zeytinyağlı çeşitleri, sebze ve et yemeklerinin en eşsiz tatları ile hizmet veren kadın işletmeci Tülay Berk, misafiri olarak gördüğü müşterilerine titizlikle yaptığı yemekleri estetik bir görsel sunumla birleştirerek sunuyor.

Haftada üç gün olmak üzere Ceylin’in Mutfağı’nda  Antep yöresinin soğan ve patlıcan kebabı gibi yöresel çeşitleri ve Kastamonu mutfağına özgü lezzetleri Yalovalılarla buluşturduklarını belirten Tülay Berk, “Menülerimizi mevsimlere göre de revize ediyoruz. Şu anda yaz sebzeleri yanı sıra soğan ve patlıcan kebabını müşterilerimize servis ediyoruz. Kış ayları ile birlikte Antep yöresine özgü yuvalama çorbasını da müşterilerimize sunacağız” dedi.

Kendisi de Gaziantepli bir aileden gelen işletmeci Tülay Berk, “Antep’in yöresel lezzetlerini Yalovalılar da çok sevdi. Özellikle soğan kebabı daha ilk günden oldukça ilgi gören lezzetlerimizin başında geliyor. Yemek çeşidi olarak yöresel tatlarımızın yanında İzmir köfte, karnıyarık, ciğer kavurma mevsimine göre  zeytinyağlı çeşitlerimiz de menümüzde yer buluyor. Yemeklerimizin ikram edilmesinde damaklarda bıraktığımız unutulmaz lezzetlerin yanı sıra görselliği de ön planda tutuyoruz. Ayrıca işletme olarak hijyen de vazgeçilmezlerimizin en başında geliyor. Sunduğumuz yemeklere aynı zamanda sevgimizi de katıyoruz. Güler yüzlü hizmetimizle her kesimden Yalovalıları bekliyoruz ” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim