Armutlu Belediye Başkanı Mehmet Birkan yaptığı açıklamada, “Sahil düzenlemeleri çalışmaları kapsamda halen Tavşantepe mevkii sahil düzenleme çalışmaları sürdürülmekte ve açılan sahil yürüyüş yolları büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Oldukça uzun bir sahil şeridine sahip olan ilçemizin yaz ve kış aylarında turizm potansiyeli geçmiş yıllara göre artmaktadır. Özellikle son yıllarda yapılan yatırımlar ve çalışmalar ilçemizin daha ileriye gitmesini sağlamakta, yaz ve kış turizmde tercih edilen bir dinlenme, etkinlik ve aktivite merkezi haline Betmarino getirmektedir.

Sahillerimiz ilçe turizminde önemli bir yer kaplamaktadır. Bizler ise bu potansiyeli daha da değerlendire bilmek, ilçe halkımızın ve misafirlerimizin hizmetine sunabilmek için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu çalışmalarımız sayesinde tüm sahillerimizi ilçemiz halkı ve gelen misafirlerimiz rahatça kısıtlama olmadan kullanmakta ve imkânlarından faydalanabilmektedirler. Yaptığımız bu sahil düzenlemesi ve yürüyüş yolları sayesinde büyük olan sahil bandımızı bir başından diğer bir başına kadar rahatlıkla gezme ve dolaşma imkânı sağlanmış olacaktır.

Tamamlanan sahil boyu yürüyüş yollarımız sayesinde ilçe halkımız ve misafirlerimiz ilçemiz sahillerinin zevkini sürebilmekte ve bol oksijeninin yanı sıra insanı rahatlatan dalga sesleri eşliğinde gün batımını ve gün doğumunu izleye bilmekte, istedikleri yerde denize girme imkanı bulabilmektedirler. Yürüyüş yollarımızda yaptığımız düzenlemeler sayesinde sahil boyunca dinlenme alanları mevcuttur. Belirli aralıklarla koyduğumuz spor aletleri ise kullanmak isteyenlere açıktır. İsteyen herkes rahatlıkla şirin ilçemizin sahillerini gezip tadını çıkartırken spor faaliyetlerinden de faydalanmaktadırlar” dedi.
Editör: TE Bilişim