Gaziosmanpaşa, İsmetpaşa, Mustafa Kemal Paşa, Kirazlı Sanayi Sitesi, Bayraktepe ve Dere Mahallesinde verilen iftarlarda vatandaşlarla buluşan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son olarak Bağlarbaşı Mahallesi sakinleriyle kurulan iftar sofrasında bir araya geldi.

Geniş katılımla yapılan iftarın ve edilen duaların ardından mahalle sakinlerine seslenen Başkan Salman; “Burası benim doğup, büyüdüğüm mahallem. Sokaklarında koştuğum, top oynadığım, düştüğüm, bende yeri çok ayrı olan mahallem. Bu mahalleye geldiğim zaman içim huzurla doluyor. Her mahallemizde söylüyorum. Yalova’mızı, mahallelerimizi, güzelleştirecek, fark oluşturacak ve kentimize ivme kazandıracak, yakışacağını düşündüğünüz ne olursa bunu benimle paylaşmanızı rica ediyorum. Göreve geldiğim ilk günden beridir, kentimizi daha iyi daha güzel bir kent haline getirebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz, göstereceğiz. Katılan bütün dostlarıma teşekkür ediyorum, soframıza bereket oldunuz, huzur oldunuz. İyi ki varsınız, ayaklarınıza sağlık” dedi.

Başkan Salman, Belediye Şirketlerinin İftarına Katıldı

Başkan Salman, Yalova Belediyesi şirketleri tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner’in de iştirak ettiği iftar yemeğinde personellerle bir araya gelen Başkan Salman, tüm personele hayırlı iftarlar diledi.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Salman, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri çalışmalarımızı istikrarlı şekilde sürdürüyoruz. Bunların hepsi sizlerin özverili çalışmaları sayesinde oluyor. Özellikle de şirketimizin müdürü olan Fatih Tanverdi sayesinde. Oldukça borçlu şekilde devraldığımız belediyemizi, çok daha iyi yerlere getirebileceğimizi biliyorum. Bunu hep birlikte başaracağız” şeklinde konuştu. 

Mahalle İftarı Kazım Karabekir Mahallesinde Yapılacak

Yalova Belediyesi’nin organize ettiği mahalle iftarları Kazım Karabekir Mahallesi ile devam edecek. Kazım Karabekir Mahallesinde gerçekleştirilecek olan iftar, Halil İbrahim Camii ve çevresinde yapılacak. İftar programına mahalle sakinlerini davet eden Başkan Salman; “Kazım Karabekir Mahallesinde gerçekleştireceğimiz iftara tüm mahalle sakinlerini davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim