Küçük ve orta ölçekli işletmecilerle bir araya gelen Başkan Salman’a, Başkan Yardımcıları Halit Güleç, İlyas Özdemir, Hamit Kutlu ile birlikte birim müdür ve amirleri de eşlik etti.

Yapılan iftarın ardından sanayi esnafına hitap eden Başkan Salman; “Yalova olarak büyük bir aileyiz. Bu ailenin içinde olmaktan, bu ailenin yöneticisi olmaktan çok mutluyum ve gurur duyuyorum. Bu yıl mahallerimizde verdiğimiz iftarla vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bugün de sanayi sitesi esnaflarıyla ve onların aileleriyle bir araya geldik. Dolayısıyla biz büyük bir ailenin fertleri olarak aynı masada kardeşlerimizle iftarımızı açtık. Allah tutulan oruçları ve vermiş olduğumuz iftarımızı kabul etsin. Rabbim gelecek sene yine bu bereketli sofralarda bizleri buluşturmakla beraber, Allah işlerinizde başarı, bereket, hayırlı kazançlar nasip etsin” dedi.

İftar Sofrası Bağlarbaşı Mahallesinde Kuruluyor

Yalova Belediyesi’nin organize ettiği mahalle iftarları Bağlarbaşı Mahallesinde gerçekleştirilecek. İftar programına mahalle sakinlerini davet eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Mahallemizde ikamet eden ve iftar soframızda yerini almak isteyen tüm vatandaşlarımızı iftarımıza bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim